Re-Play - Op eigen benen

Cover Re-Play - Op eigen benen
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/03/2006 (Positie 43)
Laatste week notering:22/04/2006 (Positie 98)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:12059 (95 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 4

Re-Play   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik denk aan jou08/02/1997575
Kijk om je heen22/11/19972717
Ala Day (ik leef alleen voor jou)20/06/19981316
Kom terug10/10/1998826
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)10/04/1999522
Kom dan maar bij mij28/10/2000566
Over03/02/2001646
Geloof (geef nooit op)28/07/2001901
Weet dat ik van je hou (Gordon & Re-Play)01/12/2001922
Niemand25/05/20022419
Zolang (Gordon & Re-Play)26/10/20021716
Ik zal er voor je zijn18/12/2004993
Alles wat ik doe29/10/2005276
Wat ga je doen (sang y'o go du) (Re-Play feat. K-Liber4Life)18/03/2006465
Voelt zo goed15/07/2006535
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Re-Play01/08/1998814
Schaakmat25/11/20002636
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)30/11/2002426
Vroeger voorbij - 10 jaar Re-Play04/12/2004737
Op eigen benen18/03/2006434
Dancing The Night Away!28/04/2007731
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?