Ryan Adams - Rock 'N' Roll

Cover Ryan Adams - Rock 'N' Roll
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/2003 (Positie 81)
Laatste week notering:22/11/2003 (Positie 83)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14904 (38 Punten)
Alternative:15/11/2003 / Piek: 5 / Weken: 9
In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 1
nl  Piek: 81 / Weken: 2
se  Piek: 29 / Weken: 1
no  Piek: 19 / Weken: 1

Tracks

03/11/2003
CD Lost Highway B0001910-36 (UMG) / EAN 0602498613245
Toon detailsAlles beluisteren
1.This Is It
3:19
2.Shallow
4:04
3.1974
3:06
4.Wish You Were Here
2:59
5.So Alive
  3:58
6.Luminol
3:24
7.Burning Photographs
4:12
8.She's Lost Total Control
3:05
9.Note To Self: Don't Die
2:13
10.Rock N Roll
1:59
11.Anybody Wanna Take Me Home
  4:46
12.Do Miss America
2:30
13.Boys
3:31
14.The Drugs Not Working
5:31
   

Ryan Adams   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
New York, New York24/11/20018312
Answering Bell02/03/2002927
So Alive31/01/2004971
Lucky Now01/10/2011674
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gold09/03/2002604
Demolition05/10/2002445
Rock 'N' Roll15/11/2003812
Cold Roses (Ryan Adams & The Cardinals)07/05/2005485
2924/12/2005732
Easy Tiger30/06/2007374
Cardinology (Ryan Adams & The Cardinals)01/11/2008722
Ashes & Fire15/10/2011212
Ryan Adams13/09/2014114
Ten Songs From - Live At Carnegie Hall13/06/2015443
198926/09/2015215
Prisoner25/02/201784
Wednesdays27/03/2021101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Ryan Adams - Rock 'N' Roll (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?