Sasha - Please Please Please

Cover Sasha - Please Please Please
Digital
WM Germany -
Cover Sasha - Please Please Please
CD-Single
Warner 505186530442 (de)

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Robin Grubert
Sascha Schmitz
Oli Rüger
Producer:Edo Zanki
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 22 / Weken: 9
at  Piek: 37 / Weken: 7

Tracks

13/02/2009
CD-Single Warner 505186530442 (Warner) [de] / EAN 5051865304425
Toon detailsAlles beluisteren
1.Please Please Please
  3:29
Extras:
Please Please Please (Video)
   
13/02/2009
Digital WM Germany - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Please Please Please
  3:34
2.Please Please Please (Karaoke Version)
3:38
3.Please Please Please (Original Version)
3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Please Please PleaseWarner
505186530442
Single
CD-Single
13/02/2009
3:34Please Please PleaseWM Germany
-
Single
Digital
13/02/2009
Karaoke Version3:38Please Please PleaseWM Germany
-
Single
Digital
13/02/2009
Original Version3:36Please Please PleaseWM Germany
-
Single
Digital
13/02/2009
3:30VIVA Comet 2009EMI
50999 9 64545 2 7
Compilatie
CD
15/02/2009
»» alles tonen

Sasha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If You Believe27/02/1999228
We Can Leave The World26/06/1999726
I Feel Lonely25/09/19992917
Let Me Be The One22/04/2000903
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dedicated To...03/04/19992322
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fabric 9930/06/2018231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.39Sasha - Please Please Please (Reviews: 62)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een beetje moderne "Rock 'N Roll" achtige plaat van de 37 jarige Duitse zanger "Sascha Schmitz" uit januari 2009 !!! Ik kan er helaas niet over roemen !!! Bij 2 sterren gaat bij mij het licht uit ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?