Saybia - These Are The Days

Cover Saybia - These Are The Days
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/09/2004 (Positie 8)
Laatste week notering:04/06/2005 (Positie 73)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:2446 (1249 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 5
nl  Piek: 8 / Weken: 32
no  Piek: 3 / Weken: 5
dk  Piek: 1 / Weken: 33

Tracks

13/09/2004
CD EMI 86 6349 2 (EMI) [dk] / EAN 0724386634924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brilliant Sky
  3:45
2.Bend The Rules
  3:09
3.I Surrender
  3:39
4.Guardian Angel
  4:11
5.We Almost Made It
  3:53
6.Soul United
  4:32
7.Flags
  4:04
8.The Haunted House On The Hill
  4:52
9.Stranded
  5:24
10.It's Ok Love
  4:42
11.Untitled
17:54
   

Saybia   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Day After Tomorrow11/05/2002875
The Second You Sleep28/09/2002956
In Spite Of01/03/2003982
Brilliant Sky11/09/2004576
I Surrender20/11/20043016
Angel25/08/2007574
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Second You Sleep28/09/20023820
These Are The Days18/09/2004832
Eyes On The Highway01/09/200767
No Sound From The Outside10/10/201592
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.4Saybia - These Are The Days (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/02/2005 23:54
supersoulfighter
******
Meesterlijk album! Goede popsongs, Erg melancholisch met mooie arrangementen. Echt geweldig! Luisteren dus... / Brilliant album! Good popsongs, Very melancholic with nice arrangements. Great! So what you waiting for?
Laatst gewijzigd: 07/02/2005 23:55
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?