Seal - Seal IV

Cover Seal - Seal IV
Cover
Cover Seal - Seal IV
(Explained)

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/09/2003 (Positie 48)
Laatste week notering:01/05/2004 (Positie 93)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1997 (1446 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 49
de  Piek: 2 / Weken: 47
at  Piek: 7 / Weken: 32
fr  Piek: 5 / Weken: 55
nl  Piek: 7 / Weken: 23
be  Piek: 37 / Weken: 12 (V)
  Piek: 7 / Weken: 50 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 20
fi  Piek: 23 / Weken: 4
no  Piek: 23 / Weken: 6
dk  Piek: 17 / Weken: 4
it  Piek: 24 / Weken: 5
pt  Piek: 4 / Weken: 22
nz  Piek: 21 / Weken: 4

Tracks

03/11/2003
CD Warner Bros. 9362-48541-2 (Warner) / EAN 0093624854128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get It Together
  3:59
2.Love's Divine
  4:35
3.Waiting For You
  3:39
4.Jakatta feat. Seal - My Vision
  4:48
5.Don't Make Me Wait
  4:31
6.Let Me Roll
  3:53
7.Touch
  5:21
8.Where There's Gold
  5:12
9.Loneliest Star
  4:05
10.Heavenly... (Good Feeling)
  5:02
11.Tinsel Town
  5:54
12.Get It Together (Reprise)
  1:06
13.Love's Divine (Deepsky Club Mix)
  8:47
   
19/01/2004
LP Warner Bros. 9362-48541-1 (Warner) / EAN 0093624854111
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Get It Together
  3:58
2.Love's Divine
  4:33
3.Waiting For You
  3:43
4.Jakatta feat. Seal - My Vision
  4:48
5.Don't Make Me Wait
  4:31
6.Let Me Roll
  3:51
7.Touch
  5:20
LP 2:
1.Where There's Gold
  5:12
2.Loneliest Star
  4:04
3.Heavenly... (Good Feeling)
  5:02
4.Tinsel Town
  5:51
5.Get It Together (Reprise)
1:05
6.Love's Divine (Deepsky Club Mix)
8:47
   

Seal   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crazy12/01/1991117
Future Love Paradise27/04/19911011
The Beginning27/07/1991169
Killer... On The Loose16/11/1991754
Prayer For The Dying04/06/1994403
Kiss From A Rose12/08/1995315
This Could Be Heaven24/02/2001884
Get It Together13/09/2003785
Love's Divine31/01/2004687
Amazing10/11/20076012
A Change Is Gonna Come01/11/2008384
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Seal01/06/1991436
Seal II04/06/1994357
Human Being21/11/19982513
Seal IV20/09/2003723
Best 1991-200413/11/20042119
System17/11/20074214
Soul08/11/2008644
Soul Live27/06/2009823
Hits05/12/20092011
6 - Commitment25/09/2010196
Soul 212/11/20112513
714/11/201577
Standards18/11/2017881
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Paris [DVD]04/06/2005124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.34Seal - Seal IV (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/09/2004 13:02
lipinska
****
generally good
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?