Sheppard - Learning To Fly

Cover Sheppard - Learning To Fly
Digital
Empire Of Song / Decca -

Charts

Binnenkomst:27/02/2021 (Positie 68)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 68)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23331 (33 Punten)
Airplay:23/01/2021 / Piek: 14 / Weken: 6
Single Tip:13/02/2021 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 1
be  Piek: 25 / Weken: 6 (V)
  Tip (W)

Tracks

18/12/2020
Digital Empire Of Song / Decca - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Learning To Fly
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Learning To FlyEmpire Of Song / Decca
-
Single
Digital
18/12/2020
3:11MNM Big Hits 2021 Vol. 1Universal
5393771
Compilatie
CD
26/02/2021

Sheppard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geronimo11/10/20141041
Let Me Down Easy09/05/2015874
Coming Home21/07/2018677
Die Young08/02/20204116
Symphony17/10/2020911
Learning To Fly27/02/2021681
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bombs Away21/03/2015512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Sheppard - Learning To Fly (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Zoals van Sheppard ondertussen kan verwacht worden, is dit best wel een heel aangenaam klinkende bedoeling geworden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?