Snelle - Kleur

Cover Snelle - Kleur
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521059392 (nl)

Charts

Binnenkomst:13/06/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:15/05/2021 (Positie 92)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:832 (1849 Punten)
Airplay:20/06/2020 / Piek: 22 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 36
be  Piek: 32 / Weken: 1 (V)

Tracks

05/06/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521059392 [nl] / EAN 8718521059392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kleur
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09KleurRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521059392
Single
Digital
05/06/2020
3:09Hitzone 94Sony
19439776472
Compilatie
CD
03/07/2020
3:08MNM Big Hits 2020 Vol. 3Universal
539.291-7
Compilatie
CD
25/09/2020
3:11100 Hollandse hits [2020]Berk
19439807012
Compilatie
CD
30/10/2020
3:09Sebastiaan [EP]Roq 'N Rolla / Cloud 9
8718521061074
Single
Digital
06/11/2020
»» alles tonen

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021168
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226429
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022582
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021178
1/302/04/2022202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8Snelle - Kleur (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Topschijf

SportyJohn
****
Zou ook gewoon een nummer van Nielson kunnen zijn !

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een mooie Nederlandstalige 'love' plaat van de nu 26 jarige Nederlandse rapper en zanger "Lars Bos" alias "Snelle" uit begin juni 2020 !!! Was ook succesvol in de vaderlandse hitlijsten !!! Terecht !!! (NL Top 40: 15 wk / # 7) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?