Snelle - ReŁnie

Cover Snelle - Reünie
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057121 (nl)
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057282 (nl)
Cover Snelle - Reünie
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057862 (nl)
Cover Snelle - Reünie
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058364 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Daan Ligtvoet
Okke Punt
Lars Bos
Producer:Donda Nisha
Gecoverd door:Immer Hansi (ReŁnie (AprŤs-ski))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/07/2019 (Positie 18)
Laatste week notering:01/05/2021 (Positie 97)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:73
Positie aller tijden:32 (4345 Punten)
Airplay:03/08/2019 / Piek: 27 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 73
be  Piek: 6 / Weken: 21 (V)

Tracks

19/07/2019
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057121 [nl] / EAN 8718521057121
Toon detailsAlles beluisteren
1.ReŁnie
  2:52
   
31/07/2019
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057282 [nl] / EAN 8718521057282
Toon detailsAlles beluisteren
1.ReŁnie (SLAM! Mix Edit)
3:18
   
16/10/2019
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521057862 [nl] / EAN 8718521057862
Toon detailsAlles beluisteren
1.ReŁnie (Outsiders Remix)
3:35
   
24/01/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058364 [nl] / EAN 8718521058364
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snelle & Thomas Acda - ReŁnie (Live Op De Vrienden Van Amstel Live)
3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52ReŁnieRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521057121
Single
Digital
19/07/2019
SLAM! Mix Edit3:18ReŁnieRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521057282
Single
Digital
31/07/2019
3:03Hitzone 91USM
538 875-9
Compilatie
CD
11/10/2019
Outsiders Remix3:35ReŁnieRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521057862
Single
Digital
16/10/2019
2:52VierentwintigRoq 'N Rolla / Cloud 9
RNRM19032CD
Album
CD
25/10/2019
»» alles tonen

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Morť feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
ReŁnie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021165
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226813
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021170
1/302/04/2022202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.4Snelle - ReŁnie (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

VNN
***
Het is wat corny, vond z'n vorige twee singles toch wel echt beter. Verrast dat dit wat aandacht pakt op de radio.

De Tsjap
***
Ingetogen popnummer van een rapper

Mark1984
*
Wat een bagger.

WendyT
*
Helemaal niet mijn ding ...

Rootje
***
Matige poging tot zingen door een autotune rappertje.
Een ster extra voor het thema van dit maaksel. Dikke vinger voor degenen die hem vroeger gepest hebben.

ericwyns
*
Rommel.

Patrick3
******
Topnummer

mariamg
*
verschrikkelijk

Bearcat
*
Verschrikkelijk

gherkin
****
Dit vond ik nu eerlijk gezegd nog wel een vrij toffe bedoeling hoor.

wvernooij
***
Vlees noch vis

Nikkershaw
*
Tja, als dit écht het beste is wat de muziekwereld kan voortbrengen en dit is wat het grote publiek wil, suit yourself. Toch heb ik mijn bedenkingen als ik zie hoe zijn albums gewaardeerd worden en dat in realiteit de hoeveelheid luisteraars die daadwerkelijk iets van hem kopen en opzetten niet in verhouding is met hoe populair het doet vermoeden in de hitlijsten. Hoe lang willen ze ons nog voor de gek houden?

Snormobiel Beusichem
***
▒ De tekst is best goed op dit plaatje uit de zomer van 2019 van de nu inmiddels 26 jarige Nederlandse rapper en zanger "Lars Bos" !! Ook de videoclip bevalt me prima !!! (NL Top 40: 18 wk / # 1) ☺!!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?