Snelle - Smoorverliefd

Cover Snelle - Smoorverliefd
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 (nl)
Digital
Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Okke Punt
Lars Bos
Producer:Donda Nisha
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/01/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:01/08/2020 (Positie 97)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:723 (2016 Punten)
Airplay:25/01/2020 / Piek: 11 / Weken: 16
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 29
be  Piek: 2 / Weken: 19 (V)

Tracks

10/01/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058241 [nl] / EAN 8718521058241
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd
  2:57
   
10/02/2020
Digital Roq 'N Rolla / Cloud 9 8718521058432 [nl] / EAN 8718521058432
Toon detailsAlles beluisteren
1.Smoorverliefd (SLAM! Mix Edit)
3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058241
Single
Digital
10/01/2020
SLAM! Mix Edit3:05SmoorverliefdRoq 'N Rolla / Cloud 9
8718521058432
Single
Digital
10/02/2020
2:55MNM Big Hits 2020 Vol. 1Universal
539.072-4
Compilatie
CD
21/02/2020
2:58Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020
2:58MNM MarathonradioMostiko
AL 31504-2
Compilatie
CD
29/05/2020
»» alles tonen

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226433
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022589
Terugweg04/03/20233411
Alles al (Snelle x Jonna Fraser)29/04/2023511
De laatste (Ammar & Snelle)29/04/2023935
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Radio26/08/20234111
Hoodiedate11/11/2023574
Rock 'n Roll in Nederland (Snelle x Thomas Acda)25/11/2023601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/20211103
1/302/04/2022202
Achtentwintig25/11/2023432
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Snelle - Smoorverliefd (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Heel toffe single

De Tsjap
*****
Hij kan dus én briljante teksten schrijven, én zingen.

Mark1984
******
Mooie boodschap brengt deze nieuwe single van Snelle over het fatale appen op de fiets,dit plaatje grijpt je behoorlijk bij de keel.

WendyT
*
Vind dit maar een flauwe bedoening ...

mariamg
*
tenenkrommend slecht

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Tof Nederlandstalig 'liefdes' plaatje uit begin januari 2020 van de succesvolle Nederlandse rapper en zanger "Lars Bos" alias "Snelle" !!! Het was oorspronkelijk een samenwerking met verzekeringsmaatschappij "Interpolis" !!! (NL Top 40: 17 wk / # 1) ☺!!!

chartwatchNL
****
Aardige tekst met een minieme muzikale omlijsting zorgt voor de tweede nummer 1 hit van de zanger uit Gorssel.
Laatst gewijzigd: 17/03/2023 09:05
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?