Snelle - Wel varen

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2019 (Positie 88)
Laatste week notering:09/03/2019 (Positie 88)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:26084 (13 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 88 / Weken: 1

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226433
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022589
Terugweg04/03/20233411
Alles al (Snelle x Jonna Fraser)29/04/2023511
De laatste (Ammar & Snelle)29/04/2023935
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Radio26/08/20234111
Hoodiedate11/11/2023574
Rock 'n Roll in Nederland (Snelle x Thomas Acda)25/11/2023601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/20211103
1/302/04/2022202
Achtentwintig25/11/2023432
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Snelle - Wel varen (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten !!!. .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Nikkershaw
*
valt het ook wel eens op dat als je de reacties bekijkt op Youtube dat die alleen maar positief zijn. Niet eens neutraal of 'off-topic'. Probeer eens iets te zeggen wat je ervan denkt en je zult zien dat die reacties worden verwijderd, of het wordt zo gemodereerd dat alleen jij die reactie kunt zien (shadow banning). Ah jôh, Niemand iets anders te zeggen, of had niemand iets anders te zeggen? Gebeurt trouwens niet alleen daar, maar ook op airbnb, bol.com, facebook, twitter...

Bearcat
*
Helaas
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?