Snelle // F1rstman // Kempi // I Am Aisha - De Terugkeer [EP]

Cover Snelle // F1rstman // Kempi // I Am Aisha - De Terugkeer [EP]
Digital
Enbloc / Cloud 9 8718521056599 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

19/04/2019
Digital Enbloc / Cloud 9 8718521056599 [nl] / EAN 8718521056599
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snelle - Samen
2:54
2.F1rstman - Rijkdom
3:05
3.Kempi - Soldaatje
2:40
4.I Am Aisha - Missie
2:36
   

Kempi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool (Remix) (Dio feat. Jayh, Adonis, Kleine Viezerik & Kempi)30/01/2010691
Update (Jonna Fraser feat. Kempi)22/10/2016403
Eerste keer 2.0 (Cho feat. Abigail Johnson & Kempi)05/11/2016991
Plus min (Keizer feat. Jonna Fraser, Kempi & I Am Aisha)19/11/2016663
Money Like We (Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi)17/06/2017237
Mami Iz A Ridah (Kempi, Josylvio, Sevn Alias & Kevin)17/06/2017652
Afeni Shakur (Kempi, Sevn Alias & Rocks)17/06/2017901
Sexy Body (Kempi & Latifah)17/06/2017931
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Cocaina (Remix) (Kempi x The Blockparty feat. Josylvio & Sevn Alias)02/09/2017914
Swervin' (Sevn Alias feat. Kempi)14/10/2017571
Binnenkort (Spanker feat. Jayh, Sevn Alias, Kempi & Jonna Fraser)23/12/2017991
No Love (Kempi feat. Anouk)17/03/2018633
Ik mis je (Architrackz feat. Kempi)19/10/2019672
Ondernemer (Kempi feat. Architrackz, WaWa & Bryan Mg)22/08/2020746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Du zoon13/09/200875
Het testament van Zanian Adamus25/06/2011174
DU420/05/2017516
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
Oompie Keke27/04/2019284
 

I Am Aisha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zulke dingen doe je (I Am Aisha feat. Dio)16/01/2016954
Squat (Faya & F1rstman feat. I Am Aisha)14/05/20164125
Plus min (Keizer feat. Jonna Fraser, Kempi & I Am Aisha)19/11/2016663
Systeem (Sevn Alias feat. I Am Aisha)19/11/2016672
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/2018218
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wha gwaan16/12/2017164
 

F1rstman   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Round & Round (Dyna / F1rstman / Lil Kleine / Bollebof)05/09/20151131
Op en neer (Two Crooks / F1rstman)23/01/2016688
Squat (Faya & F1rstman feat. I Am Aisha)14/05/20164125
Overal (F1rstman feat. DJ Youss-F & Boef)12/11/2016725
Eén ding18/03/20175613
Danse avec moi (Rollŕn feat. F1rstman)17/06/2017788
Money Money (F1rstman & Josylvio & Lijpe feat. Bollebof)07/10/20172212
Machine (SFB, Philly Moré & F1rstman)31/03/20181411
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)21/07/2018961
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At F1rst14/10/2017167
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020642
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201034
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021115
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021113
 

Reviews

Nog geen reviews.
Nieuwe reviews alleen bij het hoofd-album: Snelle - Samen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?