Snelle x Kraantje Pappie - Ruggengraat

Cover Snelle x Kraantje Pappie - Ruggengraat
Digital
Lieve Jongens / Cloud 9 8718521071790 (nl)

Nummer

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/05/2023 (Positie 46)
Laatste week notering:16/09/2023 (Positie 81)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:4051 (935 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 17

Tracks

19/05/2023
Digital Lieve Jongens / Cloud 9 8718521071790 [nl] / EAN 8718521071790
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruggengraat
2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34RuggengraatLieve Jongens / Cloud 9
8718521071790
Single
Digital
19/05/2023

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022679
Lang leve The Life07/05/2022781
Doe me dansje (La Fuente, Ronnie Flex & Kraantje Pappie)15/04/2023564
Ome Duo (Trobi, Chivv, Kraantje Pappie feat. ADF Samski & Angela Groothuizen)29/04/20233016
Zin in de zomer man (Bizzey / Kraantje Pappie / Rolf Sanchez)13/05/2023817
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Spagaat (Sick & Nimon, Kraantje Pappie & Bizzey)22/07/2023761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162288
Daddy06/10/2018255
 

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Morť feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
ReŁnie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201044
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
In m'n bloed18/12/20212221
Niks mee te maken26/03/2022462
Pizza met ananas26/03/20226433
Kijk ons nou (Metejoor & Snelle)04/06/2022651
5 voor 1203/12/2022589
Terugweg04/03/20233411
Alles al (Snelle x Jonna Fraser)29/04/2023511
De laatste (Ammar & Snelle)29/04/2023935
Ruggengraat (Snelle x Kraantje Pappie)27/05/20232917
Radio26/08/2023515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021199
1/302/04/2022202
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5Snelle x Kraantje Pappie - Ruggengraat (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
*****
verrassend lekker nummer

Patrick3
******
Heel tof nummer
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?