Spinvis - Nieuwegein aan zee

Cover Spinvis - Nieuwegein aan zee
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/12/2003 (Positie 98)
Laatste week notering:14/02/2004 (Positie 98)
Piekpositie:54 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:10237 (163 Punten)
Alternative:20/12/2003 / Piek: 1 / Weken: 43
In de landen:
nl  Piek: 54 / Weken: 8

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
7.6.9.6.10/10/202015
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?