Spinvis - Spinvis

Cover Spinvis - Spinvis
CD
Excelsior / V2 / EXCEL96051

Album

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/05/2002 (Positie 94)
Laatste week notering:24/04/2004 (Positie 98)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:4765 (670 Punten)
Alternative:10/01/2004 / Piek: 4 / Weken: 26
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 26
be  Piek: 159 / Weken: 1 (V)

Tracks

15/04/2002
CD Excelsior / V2 EXCEL96051 [be,nl] / EAN 8714374960519
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bagagedrager
  6:12
2.Smalfilm
  4:00
3.Voor ik vergeet
  4:23
4.Astronaut
  4:13
5.Ronnie gaat naar huis
  4:39
6.In de staat van narcose
  3:33
7.Mike Clark
  0:32
8.Herfst en Nieuwegein
  3:49
9.Handige tante/jongen met geld
  2:25
10.De talen van mijn tong
  2:23
11.Leo's defininitieve aquarium
  0:59
12.Limonadeglazen wodka
  4:58
13.Regen en Patchoulli
  4:10
   

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
7.6.9.6.10/10/202015
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67Spinvis - Spinvis (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2006 00:41
Snormobiel Beusichem
****
▓ Je houd er van of je hebt er een hekel aan !!! "Spinvis" is voor mij over het algemeen OK !!! Maar als je naar al de Track's geluisterd hebt ??? Dit derde album verdiend toch nog 4 sterren van mij !!!
Laatst gewijzigd: 08/08/2006 00:56

gherkin
*****
Mag je best wel een mooi geslaagd album van Spinvis noemen in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?