Suzan & Freek - Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)

Cover Suzan & Freek - Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)
Digital
FTV / Cornelis 886448763338 (nl)
Digital
FTV / Cornelis 886448773962 (nl)
Digital EP
FTV / Cornelis 886448788249 (nl)
Digital EP
FTV / Cornelis 886448814504 (nl)
Digital EP
FTV / Cornelis 886448841319 (nl)
Digital
FTV / Cornelis 886448862857 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

19/09/2020
Digital FTV / Cornelis 886448763338 [nl] / EAN 0886448763338
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
   
26/09/2020
Digital FTV / Cornelis 886448773962 (Sony) [nl] / EAN 0886448773962
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
3.Het spijt me niet
2:54
   
03/10/2020
EP - Digital FTV / Cornelis 886448788249 (Sony) [nl] / EAN 0886448788249
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
3.Het spijt me niet
2:54
4.Papa
  3:17
   
15/10/2020
EP - Digital FTV / Cornelis 886448814504 (Sony) [nl] / EAN 0886448814504
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
3.Het spijt me niet
2:54
4.Papa
  3:17
5.'t Geeft niet
3:31
   
24/10/2020
EP - Digital FTV / Cornelis 886448841319 (Sony) [nl] / EAN 0886448841319
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
3.Het spijt me niet
2:54
4.Papa
  3:17
5.'t Geeft niet
3:31
6.De helft van wat je doet
3:23
   
31/10/2020
Digital FTV / Cornelis 886448862857 (Sony) [nl] / EAN 0886448862857
Toon detailsAlles beluisteren
1.Straks is het te laat
2:51
2.Butterflies Instead
3:39
3.Het spijt me niet
2:54
4.Papa
  3:17
5.'t Geeft niet
3:31
6.De helft van wat je doet
3:23
7.Suzan & Freek, Tabitha - Hou vol hou vast
3:24
8.Suzan & Freek, Diggy Dex - Lampedusa
3:38
   

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021432
Onderweg naar later17/07/2021814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192107
 

Reviews

Reviews voor Suzan & Freek - Straks is het te laat
Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?