Suzan & Freek - Blauwe dag

Cover Suzan & Freek - Blauwe dag
Digital
Sony 886447811955

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Koen Jansen
Arno Krabman
Freek Rikkerink
Suzan Stortelder
Producer:Arno Krabman
Gecoverd door:Wulf (No More Rain)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/07/2019 (Positie 68)
Laatste week notering:16/05/2020 (Positie 96)
Piekpositie:5 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:44
Positie aller tijden:318 (2475 Punten)
Airplay:06/07/2019 / Piek: 6 / Weken: 28
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 44
be  Piek: 5 / Weken: 21 (V)

Tracks

28/06/2019
Digital Sony 886447811955 (Sony) / EAN 0886447811955
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blauwe dag
  3:02
2.Blauwe dag (Instrumental)
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02Blauwe dagSony
886447811955
Single
Digital
28/06/2019
Instrumental3:02Blauwe dagSony
886447811955
Single
Digital
28/06/2019
3:02Gedeeld door ons [Digipack]Sony
19075982832
Album
CD
27/09/2019
3:02MNM Big Hits 2019 Vol. 4Universal
538.919-5
Compilatie
CD
27/09/2019
3:03Hitzone 91USM
538 875-9
Compilatie
CD
11/10/2019
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021427
Onderweg naar later17/07/202189
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62Suzan & Freek - Blauwe dag (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
De opvolger van grote hit Als Het Avond Is. Ook deze klinkt eigenlijk best wel tof.

Patrick3
******
Super

Chartattack
****
Weer een leuk deuntje van dit sympathieke duo.
Of dit het succes van Als het Avond Is kan benaderen is de vraag, maar in ieder geval is Blauwe Dag geen slap aftreksel ervan.

onemoreabba
******
Wat een mooi nummer, alweer. Terecht ook bij ons in vlaanderen een hit. Ik denk dat wij van dit duo nog veel gaan horen.

kristn_20
*****
dit duo blijft scoren ook met dit nummer gewoonweg top
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?