Suzan & Freek - Butterflies Instead

Cover Suzan & Freek - Butterflies Instead
Cover

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Gert Bettens
Sarah Bettens
Coverversie van:K's Choice - Butterflies Instead
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:03/10/2020 / Piek: 11 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448763338
Single
Digital
19/09/2020
3:39Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448773962
Single
Digital
26/09/2020
3:39Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448788249
Single
Digital
03/10/2020
3:39Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448814504
Single
Digital
15/10/2020
3:39Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448841319
Single
Digital
24/10/2020
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021429
Onderweg naar later17/07/2021811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Suzan & Freek - Butterflies Instead (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Héél mooi
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?