Suzan & Freek - Gedeeld door ons

Cover Suzan & Freek - Gedeeld door ons
CD
Sony 19075982832
Digital
Sony 886447855102
LP
Music On Vinyl MOVLP2626

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/10/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 33)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:96
Positie aller tijden:105 (7091 Punten)
Vinyl 33:07/12/2019 / Piek: 11 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 96
be  Piek: 2 / Weken: 95 (V)

Tracks

27/09/2019
Digipack - CD Sony 19075982832 (Sony) / EAN 0190759828328
27/09/2019
Digital Sony 886447855102 (Sony) / EAN 0886447855102
25/10/2019
Jewelcase - CD Sony 19075991912 (Sony) / EAN 0190759919125
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mag ik daar even stil bij staan
  3:28
2.Blauwe dag
  3:02
3.Gedeeld door ons
  2:45
4.Hoofd in de wolken
  2:59
5.Nog even dit
  2:53
6.Als het avond is
  3:25
7.Deze is voor mij
  3:25
8.Spiegelbeeld
  2:48
9.Neem me mee
  2:38
10.Lied voor niemand anders
  2:29
   
29/11/2019
LP Music On Vinyl MOVLP2626 / EAN 8719262013209
Toon detailsAlles beluisteren
   

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020649
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021421
Onderweg naar later17/07/202183
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019296
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Suzan & Freek - Gedeeld door ons (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

De Tsjap
*****
Ze gaan onverdroten door met hun geniale mix van country, lichte pop en een snuifje urban.

Patrick3
******
Schitterend album

mariamg
*
overgewaardeerd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?