Suzan & Freek - Lichtje branden

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Dromen in kleurSony
19439912942
Album
CD
29/10/2021

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021473
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221229
Kwijt10/09/20221223
Slapeloosheid14/01/2023911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192146
Dromen in kleur06/11/2021173
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Suzan & Freek - Lichtje branden (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Héél mooi

Snormobiel Beusichem
****
▒ Voor deze mooie "Dromen in kleur" track uit eind oktober 2021 van het muzikale Nederlandse liefdesduo "Suzan Stortelder" en "Freek Rikkerink", wil ik best een lichtje laten branden hoor !!! Ruim 4 sterren 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?