Suzan & Freek - Onderweg naar later

Cover Suzan & Freek - Onderweg naar later
Digital
Sony 886449407712 (nl)

Charts

Binnenkomst:17/07/2021 (Positie 11)
Laatste week notering:18/09/2021 (Positie 22)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4325 (873 Punten)
Airplay:17/07/2021 / Piek: 19 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 10
be  Piek: 36 / Weken: 8 (V)

Tracks

10/07/2021
Digital Sony 886449407712 (Sony) [nl] / EAN 0886449407712
Toon detailsAlles beluisteren
1.Onderweg naar later
  2:57
2.Onderweg naar later (Instrumental)
  2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57Onderweg naar laterSony
886449407712
Single
Digital
10/07/2021
Instrumental2:57Onderweg naar laterSony
886449407712
Single
Digital
10/07/2021

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021428
Onderweg naar later17/07/2021810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192103
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Suzan & Freek - Onderweg naar later (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Opvolger van Goud! Uitstekend om nu een zomerse track uit te brengen.

gherkin
****
Ook de nieuwste van dit duo klinkt op zich nog wel redelijk goed in orde. Zou het dus zeker niet erg vinden als dit een zomers hitje wordt.

Patrick3
******
Schitterende nieuwe single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?