Suzan & Freek - Slapeloosheid

Cover Suzan & Freek - Slapeloosheid
Digital
Sony 196589760302 (nl)

Charts

Binnenkomst:14/01/2023 (Positie 22)
Laatste week notering:18/11/2023 (Positie 69)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:40
Positie aller tijden:389 (2450 Punten)
Airplay:14/01/2023 / Piek: 9 / Weken: 18
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 40
be  Piek: 7 / Weken: 20 (V)

Tracks

08/01/2023
Digital Sony 196589760302 (Sony) [nl] / EAN 0196589760302
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slapeloosheid
  2:57
2.Slapeloosheid (Instrumental)
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57SlapeloosheidSony
196589760302
Single
Digital
08/01/2023
Instrumental2:57SlapeloosheidSony
196589760302
Single
Digital
08/01/2023
2:56Het beste uit de Top 40 - 2023 #1Cloud 9
CLDM2023002
Compilatie
CD
31/03/2023
2:58MNM Big Hits - Summer Edition 2023Universal
558.988-6
Compilatie
CD
30/06/2023
2:58100 Hollandse hits [2023]Sony
19658813872
Compilatie
CD
21/07/2023
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021476
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221229
Kwijt10/09/20221223
Slapeloosheid14/01/2023940
Nooit meer regen27/05/20232917
Vas-y (ga maar) (Suzan & Freek & Claude)16/09/2023825
De helft van mij30/09/2023461
Verleden tijd01/06/2024456
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192148
Dromen in kleur06/11/20211141
Iemand van vroeger30/09/2023133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Suzan & Freek - Slapeloosheid (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Gaat dit sympathieke duo ook in het nieuwe jaar bij ons blijven scoren? Het zou echt nog wel kunnen want zwak klinkt deze nu ook weer niet.

Bearcat
**
Matig

Patrick3
******
Prachtig nummer

Rene1
****
Fijn nummer

flubbie
******
Ben Suzan en Freek al langere tijd een beetje moe, maar dit nummer is heerlijk. Ze hebben heel goed geluisterd naar nummer 1 hits zoals As It Was van Harry Styles, Blinding Lights van The Weeknd, Love Is A Battlefield van Pat Benatar. Take On Me van A-ha. Allemaal vergelijkbaar tempo en allemaal nummer 1. Dat gaat heb jammergenoeg niet lukken maar ik ben blij met dit vrolijke uptempo nummer: 6 punten.

chartwatchNL
****
Solide popnummer door het duo uit de Achterhoek met hippe synthesizermelodie.

Jeroen68
****
goed
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?