Tate McRae - Think Later

Cover Tate McRae - Think Later
CD
RCA 19658866442

Album

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/12/2023 (Positie 6)
Laatste week notering:24/02/2024 (Positie 8)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3757 (897 Punten)
Vinyl 33:24/02/2024 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 6
de  Piek: 33 / Weken: 11
at  Piek: 13 / Weken: 9
fr  Piek: 41 / Weken: 8
nl  Piek: 6 / Weken: 11
be  Piek: 4 / Weken: 11 (V)
  Piek: 44 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 4 / Weken: 7
fi  Piek: 12 / Weken: 7
no  Piek: 3 / Weken: 7
dk  Piek: 10 / Weken: 6
it  Piek: 51 / Weken: 8
es  Piek: 21 / Weken: 6
pt  Piek: 44 / Weken: 3
au  Piek: 2 / Weken: 7
nz  Piek: 4 / Weken: 7

Tracks

08/12/2023
CD RCA 19658866442 (Sony) / EAN 0196588664427
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cut My Hair
  2:55
2.Greedy
  2:09
3.Run For The Hills
  2:24
4.Hurt My Feelings
  2:02
5.Grave
  3:13
6.Stay Done
  2:51
7.Exes
  2:39
8.We're Not Alike
  3:00
9.Calgary
  2:20
10.Messier
  3:57
11.Think Later
  2:13
12.Guilty Conscience
  2:32
13.Want That Too
  3:10
14.Plastic Palm Trees
  2:52
   
16/02/2024
LP RCA 0196588664410 (Sony) / EAN 0196588664410
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tate McRae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Broke Me First29/08/20201035
You (Regard / Troye Sivan / Tate McRae)01/05/20213018
Feel Like Shit20/11/2021702
She's All I Wanna Be12/02/20223219
Chaotic02/04/2022692
10:35 (Tiësto feat. Tate McRae)12/11/20221628
Greedy23/09/2023123
Exes25/11/20232614
Run For The Hills16/12/2023811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Used To Think I Could Fly04/06/2022163
Think Later16/12/2023611
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83Tate McRae - Think Later (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Héél mooi album

Effluvium1
*****
Aus-Charts rating: [8.0/10]
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?