The Corrs - Borrowed Heaven

Cover The Corrs - Borrowed Heaven
CD
Atlantic 7567-83670-2

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/06/2004 (Positie 4)
Laatste week notering:29/01/2005 (Positie 89)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:2235 (1335 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 19
de  Piek: 2 / Weken: 28
at  Piek: 5 / Weken: 17
fr  Piek: 5 / Weken: 29
nl  Piek: 4 / Weken: 26
be  Piek: 6 / Weken: 21 (V)
  Piek: 6 / Weken: 18 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 8
fi  Piek: 21 / Weken: 2
no  Piek: 12 / Weken: 5
dk  Piek: 21 / Weken: 8
it  Piek: 20 / Weken: 11
pt  Piek: 13 / Weken: 9
au  Piek: 4 / Weken: 14
nz  Piek: 8 / Weken: 9

Tracks

28/05/2004
CD Atlantic 7567-83670-2 (Warner) / EAN 0075678367021
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer Sunshine
  2:53
2.Angel
  3:26
3.Hideaway
  3:17
4.Long Night
  3:47
5.Goodbye
  4:11
6.Time Enough For Tears
  5:03
7.Humdrum
  3:43
8.Even If
  3:03
9.Borrowed Heaven
  4:21
10.Confidence For Quiet
  3:11
11.Baby Be Brave
  3:58
12.Silver Strand
  4:26
   

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams11/07/1998717
So Young30/01/1999637
Radio18/12/19995722
Heart Like A Wheel / Old Town06/05/2000638
Breathless08/07/20001718
Irresistible28/10/20007912
Give Me A Reason17/03/2001817
Would You Be Happier?13/10/2001398
Summer Sunshine08/05/20042010
Angel28/08/2004738
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/11/19971395
Unplugged27/11/19993110
Forgiven, Not Forgotten26/02/20003848
In Blue22/07/2000248
Best Of The Corrs27/10/2001624
Borrowed Heaven05/06/2004426
Home01/10/20051511
Dreams - The Ultimate Corrs Collection25/11/2006717
White Light05/12/2015175
Jupiter Calling18/11/2017311
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Lansdowneroad [DVD]09/12/200022
Live In London [DVD]24/11/200122
All The Way Home - The History Of The Corrs [DVD]26/11/2005173
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45The Corrs - Borrowed Heaven (Reviews: 33)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/05/2005 12:01
saßy
*****
Gefällt mir sehr gut....

gherkin
*****
Er staat echt wel heel wat fijn klinkende muziek op het album van deze Ierse band. Genoeg om het een mooie score te geven.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?