The Kik - 2

Cover The Kik - 2
Cover

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/05/2014 (Positie 11)
Laatste week notering:20/09/2014 (Positie 100)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:5166 (605 Punten)
Combialbum:03/05/2014 / Piek: 15 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 16

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
Hertaalt!09/12/2017155
Boudewijn de Groot's Voor de overlevenden & Picknick Live08/06/201985
Jin22/02/2020241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?