The Kik - Schuilen bij jou

Cover The Kik - Schuilen bij jou
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2014 (Positie 61)
Laatste week notering:06/09/2014 (Positie 83)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:22070 (58 Punten)
Oranje Top 30:30/08/2014 / Piek: 8 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 2

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
Hertaalt!09/12/2017155
Boudewijn de Groot's Voor de overlevenden & Picknick Live08/06/201985
Jin22/02/2020241
The Kik Hertaalt Eurovisie30/04/2022142
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9The Kik - Schuilen bij jou (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Ontroerende cover van Chef' Special, voor het eerst gedaan bij Giel op 3FM. Klinkt af en toe wat geforceerd bij het 'schúílen'. Verder in zijn eenvoud een heel mooi liedje. Maar dat wisten we al van het origineel.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige Nederlandstalige cover van de Haarlemse heren formatie: "Chef'Special" (januari 2014) door de heren: "Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes", alias: "The Kik" !!! Vind hem persoonlijk mooier dan het origineel ☺!!!

Sebastiaanmember
****
Laat ik zeggen dat ik dit beter vind dan het origineel. Het origineel is niet slecht, maar het is een beetje saai en het lijkt echt nergens naartoe te gaan. Deze zanger heeft een fijnere stem en de tekst klinkt mooier. Geslaagd!

RV
**
Niet beter of slechter dan het origineel van Chef'Special, maar wel net zo vlak en melodieloos. Net als het origineel kabbelt dit nummer maar een beetje voort en gaat het echt helemaal nergens naartoe. Not my cup of tea.

SportyJohn
*****
Het gaat niet om de muziek, maar om de tekst en die is hier goed verwoord. Mooi nummer.

Patrick3
******
Prachtig nummer-laat het maar een grote hit worden

naamloos
*****
Het nummer verdient om een hit te worden. Kan wedijveren met het mooie origineel.

tigerlover
****
mooie tekst en daar is alles mee gezegd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?