The Offspring - Greatest Hits

Cover The Offspring - Greatest Hits
CD
Columbia 518746 2

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/2005 (Positie 66)
Laatste week notering:13/08/2005 (Positie 73)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8235 (280 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 15
de  Piek: 23 / Weken: 10
at  Piek: 6 / Weken: 12
nl  Piek: 38 / Weken: 7
be  Piek: 17 / Weken: 10 (V)
  Piek: 11 / Weken: 14 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 4
fi  Piek: 1 / Weken: 11
it  Piek: 22 / Weken: 11
es  Piek: 24 / Weken: 12
pt  Piek: 24 / Weken: 3
au  Piek: 2 / Weken: 19
nz  Piek: 1 / Weken: 15

Tracks

27/06/2005
CD Columbia 518746 2 (Sony BMG) / EAN 5099751874621
Toon detailsAlles beluisteren
1.Can't Repeat
  3:24
2.Come Out And Play (Keep 'Em Separated)
  3:17
3.Self Esteem
  4:17
4.Gotta Get Away
  3:51
5.All I Want
  1:54
6.Gone Away
  4:27
7.Pretty Fly (For A White Guy)
  3:08
8.Why Don't You Get A Job?
  2:49
9.The Kids Aren't Alright
  3:30
10.Original Prankster
  3:41
11.Want You Bad
  3:22
12.Defy You
  3:48
13.Hit That
  2:48
14.(Can't Get My) Head Around You
  5:56
15.The Kids Aren't Alright (The Wiseguys Remix)
  8:36
Hidden:
Next To You
2:40
   

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)11/03/1995418
Gotta Get Away (Offspring)29/07/1995334
Come Out And Play (Offspring)07/10/1995324
All I Want01/02/19975110
Gone Away26/04/1997933
Pretty Fly (For A White Guy)02/01/1999121
Why Don't You Get A Job?01/05/1999616
The Kids Aren't Alright21/08/19992912
She's Got Issues27/11/1999892
Original Prankster11/11/2000449
Hit That14/02/2004605
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)15/10/1994553
The Offspring25/11/1995853
Ixnay On The Hombre15/02/1997818
Americana28/11/1998656
Conspiracy Of One25/11/20003211
Splinter13/03/2004981
Greatest Hits02/07/2005387
Rise And Fall, Rage And Grace21/06/2008733
Days Go By30/06/2012561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.35The Offspring - Greatest Hits (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/07/2005 11:48
Richard (NL)
******
Yeah, this is a great album.

Topbart
***
ik mis "She's got issues".

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere verzamelaar uit juni 2005 van "The Offspring" hoor !!! Naast enkele mindere staan er toch véél meer betere track's op !!! Gemiddeld 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?