The Rasmus - Dead Letters

Cover The Rasmus - Dead Letters
CD
Universal 980 693-4

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/10/2003 (Positie 71)
Laatste week notering:31/07/2004 (Positie 94)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:38
Positie aller tijden:1552 (1734 Punten)
Alternative:18/10/2003 / Piek: 15 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 41
de  Piek: 1 / Weken: 36
at  Piek: 1 / Weken: 27
fr  Piek: 3 / Weken: 23
nl  Piek: 29 / Weken: 38
be  Piek: 25 / Weken: 38 (V)
  Piek: 20 / Weken: 31 (W)
se  Piek: 17 / Weken: 35
fi  Piek: 1 / Weken: 54
dk  Piek: 32 / Weken: 7
it  Piek: 22 / Weken: 31
au  Piek: 49 / Weken: 1
nz  Piek: 16 / Weken: 11

Tracks

04/08/2003
CD Universal 980 693-4 / EAN 0602498069349
Toon detailsAlles beluisteren
1.First Day Of My Life
  3:44
2.In The Shadows
  4:06
3.Still Standing
  3:32
4.In My Life
  4:02
5.Time To Burn
  4:32
6.Guilty
  3:46
7.Not Like The Other Girls
  5:44
8.The One I Love
  3:16
9.Back In The Picture
  3:44
10.Funeral Song (The Resurrection)
  3:19
   
26/07/2004
CD Universal 986 713-9 (UMG) / EAN 0602498671399
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/09/2019
Fan Edition - CD Playground PGMCD100 / EAN 7332181092820
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/09/2019
Fan Edition - LP Playground PGMLP100 / EAN 7332181092837
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Rasmus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Shadows20/09/2003620
First Day Of My Life31/01/20042815
In My Life01/05/20045115
Guilty11/09/2004583
No Fear03/09/2005178
Sail Away26/11/2005749
Shot06/05/2006911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dead Letters18/10/20032938
Hide From The Sun17/09/2005276
Black Roses04/10/2008511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.9The Rasmus - Dead Letters (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?