The Sheer - The Keyword Is Excitement!

Cover The Sheer - The Keyword Is Excitement!
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2004 (Positie 78)
Laatste week notering:30/04/2005 (Positie 95)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:6898 (393 Punten)
Alternative:10/04/2004 / Piek: 3 / Weken: 14
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 17

The Sheer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something To Say21/02/2004457
It Only Gets Better22/05/2004809
Right Now11/09/2004425
Stay Awake26/02/2005639
The Girl That Lost Her Mind13/05/2006154
Understand30/09/2006673
The Devil On His Own11/04/2009743
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Keyword Is Excitement!03/04/20045717
Feel The Need03/06/2006276
Here And Now And Long Before25/04/2009481
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?