The Strokes - Room On Fire

Cover The Strokes - Room On Fire
CD
RCA 82876 56969 2

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/11/2003 (Positie 29)
Laatste week notering:29/11/2003 (Positie 83)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8199 (282 Punten)
Alternative:01/11/2003 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 5
at  Piek: 14 / Weken: 4
fr  Piek: 16 / Weken: 57
nl  Piek: 23 / Weken: 5
be  Piek: 14 / Weken: 10 (V)
  Piek: 35 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 6 / Weken: 9
fi  Piek: 25 / Weken: 3
no  Piek: 3 / Weken: 3
dk  Piek: 16 / Weken: 1
it  Piek: 14 / Weken: 4
es  Piek: 74 / Weken: 1
pt  Piek: 12 / Weken: 2
au  Piek: 6 / Weken: 6
nz  Piek: 6 / Weken: 8

Tracks

20/10/2003
CD RCA 82876572332 (BMG) [au] / EAN 0828765723329
20/10/2003
CD RCA 82876 56969 2 (BMG) / EAN 0828765696920
Toon detailsAlles beluisteren
1.What Ever Happened?
2:47
2.Reptilia
3:35
3.Automatic Stop
3:21
4.12:51
2:26
5.You Talk Way Too Much
2:58
6.Between Love & Hate
3:10
7.Meet Me In The Bathroom
2:52
8.Under Control
3:02
9.The Way It Is
2:17
10.The End Has No End
3:00
11.I Can't Win
2:32
   
07/02/2020
LP RCA 19439707171 (Sony) / EAN 0194397071719
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/04/2021
LP RCA 19439868811 (Sony) / EAN 0194398688114
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Strokes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Someday05/10/2002843
12:5101/11/2003405
Juicebox10/12/2005982
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is This It08/09/2001547
Room On Fire01/11/2003235
First Impressions Of Earth07/01/2006236
Angles26/03/2011233
Comedown Machine30/03/2013422
The New Abnormal18/04/2020382
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.06The Strokes - Room On Fire (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
*****
Solid album and I think it's just as good as the previous one. 4.5

irelander
*****
It's a great album but they have better I think. 'Reptilia' is my favourite now and '12:51' comes a close second.
Laatst gewijzigd: 10/03/2012 00:56

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?