The Veils - The Runaway Found

Cover The Veils - The Runaway Found
CD
Rough Trade RTRADECD135
Cover The Veils - The Runaway Found
CD Limited Edition
Rough Trade TOCP-66291 (jp)

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/03/2004 (Positie 75)
Laatste week notering:15/05/2004 (Positie 93)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:9632 (191 Punten)
Alternative:13/03/2004 / Piek: 2 / Weken: 15
In de landen:
fr  Piek: 185 / Weken: 1
nl  Piek: 65 / Weken: 8
be  Piek: 97 / Weken: 3 (V)
it  Piek: 26 / Weken: 5

Tracks

16/02/2004
CD Rough Trade RTRADECD135 / EAN 5050159813520
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wild Son
3:02
2.Guiding Light
  2:48
3.Lavinia
  5:31
4.More Heat Than Light
4:03
5.The Tide That Left And Never Came Back
3:07
6.The Leavers Dance
4:06
7.Talk Down The Girl
4:08
8.The Valleys Of New Orleans
4:29
9.Vicious Traditions
4:48
10.The Nowhere Man
3:46
   
14/04/2004
Limited Edition - CD Rough Trade TOCP-66291 [jp] / EAN 4988006819832
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wild Son
3:02
2.Guiding Light
  2:48
3.Lavinia
  5:31
4.More Heat Than Light
4:03
5.The Tide That Left And Never Came Back
3:07
6.The Leavers Dance
4:06
7.Talk Down The Girl
4:08
8.The Valleys Of New Orleans
4:29
9.Vicious Traditions
4:48
10.The Nowhere Man
3:46
Bonus Tracks
11....& One Of Us Must Go
3:44
12.Wires To Flying Birds
3:40
   
28/07/2017
CD Music On CD MOCCD 13472 / EAN 8718627225578
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/08/2017
LP Music On Vinyl MOVLP1956 / EAN 8719262004610
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4The Veils - The Runaway Found (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?