Thomas Berge - De mooiste

Cover Thomas Berge - De mooiste
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2005 (Positie 37)
Laatste week notering:19/08/2006 (Positie 92)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:11205 (122 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 4

Thomas Berge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn luchtballon08/02/2003248
Als jij alles kon overdoen04/10/2003346
Een glimlach04/09/2004367
Als jij lacht19/02/2005464
Ik zie mijn leven als een melodie04/06/2005265
De mooiste13/08/2005452
Als een mooie droom15/10/2005541
Jantje's gitaar (Johnny Hoes & Thomas Berge)17/12/2005686
Val aan06/05/2006684
Bellen19/08/2006685
Jij bent mijn leven14/10/2006684
Heel even20/01/2007714
De wereld ben jij07/07/2007355
De stem van mijn hart (Thomas Berge & Tess Gaerthé)29/09/2007458
Niet meer en niet minder15/03/2008485
Zonder jou28/06/2008108
Ieder moment13/06/2009413
Kon ik maar even bij je zijn03/10/2009115
Geen kerstfeest zonder jou12/12/200915
Ik vertrouw je niet meer06/03/2010710
Niets te veel27/11/2010147
Mijn woord30/04/2011812
Niets is onmogelijk13/08/2011810
Alleen omhoog16/11/2013123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Thomas Berge25/10/2003415
Als jij lacht26/02/20052021
De mooiste29/10/2005374
Geloof in je dromen18/11/2006328
Compleet15/03/2008414
Live in de HMH04/10/2008464
Kon ik maar even bij je zijn07/11/2009108
122110/09/201186
Berge verzet01/03/201495
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live in de HMH [DVD]04/10/200888
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?