Thomas Berge - Mijn woord

Cover Thomas Berge - Mijn woord
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Thomas Berge
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/04/2011 (Positie 11)
Laatste week notering:16/07/2011 (Positie 83)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3968 (938 Punten)
Download:30/04/2011 / Piek: 8 / Weken: 11
Radio NL:30/04/2011 / Piek: 1 / Weken: 14
Oranje Top 30:21/07/2012 / Piek: 33 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1221Studio One
277 952-4
Album
CD
02/09/2011

Thomas Berge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn luchtballon08/02/2003248
Als jij alles kon overdoen04/10/2003346
Een glimlach04/09/2004367
Als jij lacht19/02/2005464
Ik zie mijn leven als een melodie04/06/2005265
De mooiste13/08/2005452
Als een mooie droom15/10/2005541
Jantje's gitaar (Johnny Hoes & Thomas Berge)17/12/2005686
Val aan06/05/2006684
Bellen19/08/2006685
Jij bent mijn leven14/10/2006684
Heel even20/01/2007714
De wereld ben jij07/07/2007355
De stem van mijn hart (Thomas Berge & Tess Gaerthé)29/09/2007458
Niet meer en niet minder15/03/2008485
Zonder jou28/06/2008108
Ieder moment13/06/2009413
Kon ik maar even bij je zijn03/10/2009115
Geen kerstfeest zonder jou12/12/200915
Ik vertrouw je niet meer06/03/2010710
Niets te veel27/11/2010147
Mijn woord30/04/2011812
Niets is onmogelijk13/08/2011810
Alleen omhoog16/11/2013123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Thomas Berge25/10/2003415
Als jij lacht26/02/20052021
De mooiste29/10/2005374
Geloof in je dromen18/11/2006328
Compleet15/03/2008414
Live in de HMH04/10/2008464
Kon ik maar even bij je zijn07/11/2009108
122110/09/201186
Berge verzet01/03/201495
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live in de HMH [DVD]04/10/200888
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79Thomas Berge - Mijn woord (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
*****
Thomas Berge lijkt nu definitief de kant van de popmuziek te hebben gekozen, in plaats van de smartlappen. 'Mijn Woord' is een prima Nederlandstalige popballad die misschien wel eens Thomas' échte eerste hit kan opleveren. Eindelijk in de Top40, misschien?

wilwilwel
*****
Goed nummer, niets verkeerds aan !

Captain_Oaks
******
super nummer! hopelijk mag hij in vlaanderen ook snel voet aan grond krijgen!

Snormobiel Beusichem
***
▒ Begrijp de hoge waarderigen voor deze plaat van "Thomas Berge" uit april 2011 niet zo ??? Vind 3 sterren méér dan voldoende !!! In mijn ogen zeker géén hoogvlieger !!! Maar dat is "Mijn woord" ☺!!!

Patrick3
******
Heel mooi nummer.Dat Thomas ook bij ons hier maar mee scoort in de Ultratop.

etierik
***
Mijlenver verwijderd van Jantjes gitaar, zeg. Professioneel gemaakt, goed gezongen, en zó bloedeloos. 13 in een dozijn. Al die amerikaanse loveballads klinken al 30 jaar precies zo.

willem1345
**
Thomas Berge is nooit een favoriet van mij geweest. Ook dit nummer is weer voorspelbaar opgebouwd zonder enige vorm van fantasie. De ingecalculeerde snik en de nietszeggende teksten zijn niet aan mij besteed. Een handje vol fans tevreden, mij laat het compleet koud.
Laatst gewijzigd: 10/05/2011 23:50

LLonden
*
weg ermee

RonH
***
Ben tot nu toe nooit weg geweest van z'n liedjes, maar dit is heel behoorlijk. Eigenlijk een 3,5 als we hier wat beter zouden mogen differentiëren.

claudia bremer
*****
Komt waarschijlijk omdat ik niet zoveel van zijn eerdere liedjes weg was, daaroom ik deze single prima vind. knappe gast met een goede stem *****

Diede22
***
Mijn woord: Ga engelszingen als je in de wereld wat wilt bereiken dit gaat namelijk niet goed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?