Tori Amos - Unrepentant Geraldines

Cover Tori Amos - Unrepentant Geraldines
CD
Mercury Classics 06025 3768884
Cover Tori Amos - Unrepentant Geraldines
Cover

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/05/2014 (Positie 10)
Laatste week notering:07/06/2014 (Positie 72)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8620 (257 Punten)
Combialbum:17/05/2014 / Piek: 15 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 2
de  Piek: 15 / Weken: 3
at  Piek: 17 / Weken: 4
fr  Piek: 61 / Weken: 1
nl  Piek: 10 / Weken: 4
be  Piek: 23 / Weken: 7 (V)
  Piek: 22 / Weken: 4 (W)
fi  Piek: 41 / Weken: 1
dk  Piek: 19 / Weken: 2
it  Piek: 22 / Weken: 3

Tracks

09/05/2014
CD Mercury Classics 06025 3768884 (UMG) / EAN 0602537688845
Toon detailsAlles beluisteren
1.America
  4:12
2.Trouble's Lament
  3:44
3.Wild Way
  2:55
4.Wedding Day
  3:44
5.Weatherman
  4:41
6.16 Shades Of Blue
  3:52
7.Maids Of Elfen-Mere
  2:53
8.Promise
  4:04
9.Giant's Rolling Pin
  4:11
10.Selkie
  4:05
11.Unrepentant Geraldines
  6:57
12.Oysters
  5:14
13.Rose Dover
  3:55
14.Invisible Boy
  4:57
   
09/05/2014
Deluxe Version - CD Mercury Classics 00289 4810902 (UMG) / EAN 0028948109029
Toon detailsAlles beluisteren
1.America
  4:12
2.Trouble's Lament
  3:44
3.Wild Way
  2:55
4.Wedding Day
  3:44
5.Weatherman
  4:41
6.16 Shades Of Blue
  3:52
7.Maids Of Elfen-Mere
  2:53
8.Promise
  4:04
9.Giant's Rolling Pin
  4:11
10.Selkie
  4:05
11.Unrepentant Geraldines
  6:57
12.Oysters
  5:14
13.Rose Dover
  3:55
14.Invisible Boy
  4:58
15.Forest Of Glass [Exclusive Track]
  5:07
Extras:
Behind The Scenes DVD
   
09/05/2014
LP Mercury Classics 002894810903 (UMG) / EAN 0028948109036
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tori Amos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crucify23/05/1992794
Cornflake Girl12/02/1994265
Professional Widow (It's Got To Be Big)09/11/1996337
A Sorta Fairytale02/11/2002904
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pink12/02/19941015
Boys For Pele03/02/1996618
From The Choirgirl Hotel16/05/19982411
To Venus And Back25/09/1999246
Little Earthquakes27/01/2001856
Strange Little Girls22/09/2001275
Scarlet's Walk09/11/20021714
A Tori Amos Collection - Tales Of A Librarian06/12/2003931
The Beekeeper26/02/20051314
American Doll Posse05/05/200759
Abnormally Attracted To Sin23/05/2009225
Midwinter Graces28/11/2009991
Night Of Hunters24/09/2011346
Gold Dust06/10/2012242
Unrepentant Geraldines17/05/2014104
Little Earthquakes - Deluxe Edition18/04/2015711
Under The Pink - Deluxe Edition18/04/2015961
Native Invader16/09/2017201
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome To Sunny Florida [DVD]05/06/2004171
Live At Montreux 1991 / 1992 [DVD]04/10/2008233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Tori Amos - Unrepentant Geraldines (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?