Tracy Chapman - Where You Live

Cover Tracy Chapman - Where You Live
CD
Atlantic 7567-83803-2

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2005 (Positie 38)
Laatste week notering:26/11/2005 (Positie 78)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7782 (318 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 16
de  Piek: 12 / Weken: 7
at  Piek: 7 / Weken: 7
fr  Piek: 7 / Weken: 26
nl  Piek: 38 / Weken: 9
be  Piek: 23 / Weken: 13 (V)
  Piek: 20 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 28 / Weken: 2
it  Piek: 9 / Weken: 7
es  Piek: 23 / Weken: 3

Tracks

09/09/2005
CD Atlantic 7567-83803-2 (Warner) / EAN 0075678380327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Change
  5:06
2.Talk To You
  4:27
3.3.000 Miles
  5:58
4.Going Back
  5:22
5.Don't Dwell
  3:22
6.Never Yours
  3:37
7.America
  3:43
8.Love's Proof
  3:44
9.Before Easter
  3:03
10.Taken
  3:42
11.Be And Be Not Afraid
  4:44
   

Tracy Chapman   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fast Car04/06/1988217
Talkin' Bout A Revolution20/08/19881810
Baby Can I Hold You26/11/19888912
Crossroads30/09/1989159
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tracy Chapman11/06/1988130
Crossroads14/10/1989522
Matters Of The Heart09/05/1992338
Collection20/10/20012418
Let It Rain26/10/2002753
Where You Live17/09/2005389
Our Bright Future15/11/2008566
Greatest Hits28/11/2015791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62Tracy Chapman - Where You Live (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?