Twenty One Pilots - Trench

Cover Twenty One Pilots - Trench
Digital
Fueled By Ramen / Atlantic 075679864789
LP
Fueled By Ramen / Atlantic 7567865469
Cover Twenty One Pilots - Trench
CD
Fueled By Ramen / Atlantic 7567-86552-6

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:12/10/2019 (Positie 95)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:47
Positie aller tijden:1367 (1902 Punten)
Combialbum:13/10/2018 / Piek: 1 / Weken: 25
Vinyl 33:13/10/2018 / Piek: 1 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 21
de  Piek: 4 / Weken: 13
at  Piek: 3 / Weken: 18
fr  Piek: 13 / Weken: 30
nl  Piek: 1 / Weken: 47
be  Piek: 7 / Weken: 46 (V)
  Piek: 5 / Weken: 38 (W)
se  Piek: 5 / Weken: 5
fi  Piek: 2 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 5
dk  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 5 / Weken: 17
es  Piek: 1 / Weken: 29
pt  Piek: 1 / Weken: 19
au  Piek: 1 / Weken: 7
nz  Piek: 1 / Weken: 16

Tracks

05/10/2018
CD Fueled By Ramen / Atlantic 7567-86552-6 (Warner) / EAN 0075678655265
05/10/2018
Digital Fueled By Ramen / Atlantic 075679864789 (Warner) / EAN 0075679864789
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jumpsuit
  3:58
2.Levitate
  2:25
3.Morph
  4:18
4.My Blood
  3:49
5.Chlorine
  5:24
6.Smithereens
  2:57
7.Neon Gravestones
  4:00
8.The Hype
  4:25
9.Nico And The Niners
  3:45
10.Cut My Lip
  4:42
11.Bandito
  5:31
12.Pet Cheetah
  3:18
13.Legend
  2:52
14.Leave The City
  4:40
   
05/10/2018
MC Atlantic 7567865525 (Warner) / EAN 0075678655258
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/10/2018
LP Fueled By Ramen / Atlantic 7567865469 (Warner) / EAN 0075678654695
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Jumpsuit
  3:58
2.Levitate
  2:25
3.Morph
  4:18
4.My Blood
  3:49
5.Chlorine
  5:24
6.Smithereens
  2:57
7.Neon Gravestones
  4:00
LP 2:
1.The Hype
  4:25
2.Nico And The Niners
  3:45
3.Cut My Lip
  4:42
4.Bandito
  5:31
5.Pet Cheetah
  3:18
6.Legend
  2:52
7.Leave The City
  4:40
   
03/05/2019
CD Fueled By Ramen / Atlantic 7567865455 (Warner) / EAN 0075678654558
Toon detailsAlles beluisteren
   

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
Level Of Concern23/05/2020635
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145351
Blurryface23/05/201518120
Trench13/10/2018147
Scaled And Icy29/05/202178
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4Twenty One Pilots - Trench (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Vind dit toch zeker geen te verkeerd album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?