VanVelzen - The Rush Of Life

Cover VanVelzen - The Rush Of Life
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/05/2012 (Positie 4)
Laatste week notering:01/06/2013 (Positie 88)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3565 (913 Punten)
Combialbum:05/05/2012 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 19

Tracks

2012
CD T2 2012001 / EAN 8713545212570
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sing Sing Sing
2.The Rush Of Life
3.Fight This Feeling
4.Cross Your Heart
5.Too Good To Lose
  
6.Wrecking Ball
7.She Breathes Love
8.Making Memories
9.She Brings Me Out
10.If You Were Leaving
11.The Proof
12.You Should Know
13.Sing Sing Sing (Reprise)
   

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4VanVelzen - The Rush Of Life (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?