Veldhuis & Kemper - Als het gaat waaien

Cover Veldhuis & Kemper - Als het gaat waaien
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2004 (Positie 17)
Laatste week notering:21/05/2005 (Positie 73)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:3490 (929 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 24

Veldhuis & Kemper   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wou dat ik jou was10/05/2003224
Bijzonder27/09/20032911
Te blond27/03/2004328
Kaartenhuis (als het gaat waaien)25/09/2004366
Niets van dat alles26/02/2005895
Wacht26/08/2006294
Wat heb je nodig25/11/20061001
Volkomen kut14/02/2009385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Half zo echt21/06/20031056
Als het gaat waaien09/10/20041724
Wat heb je nodig09/09/20062713
We moeten praten07/02/2009158
Dan maar niet gelukkig09/04/2011412
Onder de douche19/10/201377
Of de gladiolen22/11/2014195
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tijd heelt alle zonden [DVD]02/05/200963
We moeten praten [DVD]04/12/201095
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?