Waylon - After All

Cover Waylon - After All
Cover
Cover Waylon - After All
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2011 (Positie 8)
Laatste week notering:13/09/2014 (Positie 99)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:40
Positie aller tijden:2116 (1397 Punten)
Combialbum:12/11/2011 / Piek: 8 / Weken: 16
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 40

Waylon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked Way15/08/2009810
Hey02/01/2010436
Happy Song17/04/20104610
The Escapist08/10/2011279
Lose It07/04/2012436
Grasping Song08/03/2014422
Love Drunk13/09/2014682
Mis je zo graag (Claudia de Breij & Waylon)23/01/2016722
Outlaw In 'Em10/03/2018402
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked Ways05/09/2009380
After All12/11/2011840
Heaven After Midnight13/09/2014116
Seeds26/11/2016716
The World Can Wait21/04/2018112
Human07/12/2019612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Waylon - After All (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

mariamg
*
tenenkrommend
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?