Wesly Bronkhorst - Wesly Bronkhorst

Cover Wesly Bronkhorst - Wesly Bronkhorst
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 24)
Laatste week notering:16/11/2013 (Positie 76)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8405 (272 Punten)
Combialbum:19/10/2013 / Piek: 25 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 5

Wesly Bronkhorst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De lucht was blauw14/07/2007315
Kom maar bij mij15/12/2007761
Oranje is voor iedereen07/06/2008781
WY24/07/2010573
Jij en ik08/10/2011772
Kom allemaal maar in mijn armen07/04/2012821
Als jij had gedacht04/05/2013951
De eerste kus19/10/2013374
Ik ga maar06/09/2014204
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wesly Bronkhorst19/10/2013225
Op weg28/11/2015741
1513/05/2017343
15 jaar - Live in het Concertgebouw Amsterdam16/12/2017941
Trots15/12/2018273
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?