Willem Barth - Gevoel van liefde

Cover Willem Barth - Gevoel van liefde
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/11/2012 (Positie 19)
Laatste week notering:19/10/2013 (Positie 95)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5554 (551 Punten)
Combialbum:24/11/2012 / Piek: 15 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 12

Willem Barth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In mijn dromen20/07/2002454
Wachten op jou22/11/2008568
Aan alle mooie meiden06/06/20092913
Bella bella signorina16/01/2010712
Als men een drankje naar jou zou vernoemen29/05/20101710
Lieve heer, heb medelij09/10/20101113
De warmte van je hartstocht29/01/2011325
Zeg me14/01/2012882
Ik wil 'n beetje dit28/04/2012466
Wat heeft een mens nog meer te wensen (Marianne Weber & Willem Barth)16/03/2013157
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe het goed28/06/2008192
WB21/08/2010912
Gevoel van liefde24/11/2012812
Ode aan jou (Marianne Weber & Willem Barth)11/05/2013328
Verboden liefde14/06/20141111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ode aan jou [DVD] (Marianne Weber & Willem Barth)09/11/2013110
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?