Within Temptation - Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert

Cover Within Temptation - Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert
CD
BMG Rights 538013726

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/11/2014 (Positie 5)
Laatste week notering:21/03/2015 (Positie 80)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:7368 (358 Punten)
Combialbum:22/11/2014 / Piek: 6 / Weken: 4
In de landen:
de  Piek: 26 / Weken: 1
at  Piek: 75 / Weken: 1
fr  Piek: 66 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 14
be  Piek: 34 / Weken: 17 (V)
  Piek: 52 / Weken: 9 (W)

Tracks

14/11/2014
CD BMG Rights 538013726 / EAN 4050538013726
Toon detailsAlles beluisteren
   

Within Temptation   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ice Queen23/06/2001224
Mother Earth11/05/20021515
Running Up That Hill17/05/2003712
Stand My Ground30/10/2004515
Memories05/02/20051812
Angels11/06/2005812
What Have You Done (Within Temptation feat. Keith Caputo)24/02/2007713
Frozen23/06/2007117
All I Need17/11/2007139
Forgiven20/09/200897
Utopia (Within Temptation feat. Chris Jones)31/10/2009525
Faster29/01/20111113
Crazy29/09/20121001
Grenade03/11/2012733
Paradise (What About Us?) (Within Temptation feat. Tarja)05/10/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth16/12/2000357
Enter02/02/20023220
The Silent Force20/11/2004156
The Heart Of Everything17/03/2007152
Black Symphony (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008334
An Acoustic Night At The Theatre07/11/2009411
The Unforgiving02/04/2011236
The Q Music Sessions27/04/2013512
Hydra08/02/2014121
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert22/11/2014514
Resist09/02/201925
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth Tour [DVD]07/12/2002215
The Silent Force Tour [DVD]26/11/2005234
Black Symphony [DVD] (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Within Temptation - Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?