Wolter Kroes - Laat me zweven

Cover Wolter Kroes - Laat me zweven
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/2005 (Positie 8)
Laatste week notering:05/11/2005 (Positie 74)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6443 (441 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 7

Tracks

09/2005
CD Red Bullet RB 66.244
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wat een heerlijke dag
3:50
2.Blijf maar
3:40
3.Heel de wereld
3:54
4.Als de muziek begint
3:08
5.Laat me zweven
4:32
6.Blijf je slapen
2:42
7.Geen dag voorbij
3:51
8.Met de gordijnen dicht
3:38
9.Mooi en bijzonder
3:55
10.Ik voel me goed
2:59
11.Het is de liefde
3:57
12.Alleen jij
3:09
13.Mag ik met je mee?
3:12
14.Wolter Kroes & George Baker - Santa Lucia By Night
3:50
15.Het Is feest in de Moskito bar
3:08
   

Wolter Kroes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laat me los10/06/1995357
Geen seconde zonder jou28/10/1995383
Bolero31/05/1997586
Ik heb de hele nacht liggen dromen11/03/20001813
Jij bent alles voor mij22/07/20002810
Lekker in mijn vel23/12/2000569
Ik ben je prooi (Remix 2000)23/12/2000651
Niemand anders28/04/2001368
Ik wil je nu30/03/2002467
Je maakt me gek03/08/2002555
Papa heb je even tijd10/01/2004961
Mag ik met je mee?08/05/2004473
Met de gordijnen dicht13/11/2004429
Als de muziek begint09/04/2005147
Wat een heerlijke dag13/08/2005710
Laat me zweven17/12/2005117
Ik voel me goed01/04/2006357
We scoren we winnen! (Harry & Wolter)03/06/2006514
Geen dag voorbij16/09/2006774
Ik heb de hele nacht liggen dromen... (Guillermo & Tropical Danny met Wolter Kroes)21/10/2006289
Niet normaal18/08/2007412
Donker om je heen (André Hazes & Wolter Kroes)16/02/2008106
Viva Hollandia29/03/2008117
Groener gras22/11/2008266
Sjalalala (Geniet van elke dag)27/06/20091010
Ik ben je prooi 201013/03/2010109
Viva Hollandia WK 201015/05/2010310
Laat de zomer in je hart09/07/201176
Breken van de lijn (Wolter Kroes & Pearl Jozefzoon)10/09/2011710
Ben je ook voor Nederland? - De geluksvogeltjesdans (Wolter Kroes, Yes-R & Ernst Daniël Smid)26/05/201245
Meer dan ooit10/11/2012981
Kerst op zijn best15/12/2012482
Ik ben je prooi (Wolter Kroes & Isabella)30/08/201412
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laat me los21/10/1995696
Niemand anders12/08/2000674
24 uur per dag07/12/2002562
Het beste van Wolter Kroes live27/12/2003961
Live in Ahoy12/02/2005329
Laat me zweven24/09/200587
Langzaam11/11/200674
Echt niet normaal!17/05/20081512
Feest met Wolter Kroes23/07/2011892
Tussen jou en mij01/10/2011119
Formidabel15/10/2016158
We gaan nog even door20/10/2018411
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Concert In de Heineken Music Hall [DVD]21/06/2003117
Live in Ahoy [DVD]19/02/200519
Uit & thuis [DVD]17/06/200667
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Wolter Kroes - Laat me zweven (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?