XXXTentacion - Moonlight

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Jahseh Onfroy
John Cunningham [II]
Producer:John Cunningham [II]
Gecoverd door:Gaullin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/03/2018 (Positie 69)
Laatste week notering:03/11/2018 (Positie 94)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:7355 (620 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 37
de  Piek: 34 / Weken: 12
at  Piek: 22 / Weken: 9
fr  Piek: 11 / Weken: 65
nl  Piek: 15 / Weken: 21
be  Tip (V)
  Piek: 39 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 13 / Weken: 27
no  Piek: 17 / Weken: 5
dk  Piek: 12 / Weken: 7
it  Piek: 32 / Weken: 21
es  Piek: 73 / Weken: 4
pt  Piek: 9 / Weken: 51
nz  Piek: 8 / Weken: 16

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:15?Caroline / Bad Vibes Forever
00842812106736
Album
Digital
16/03/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
True Love (Kanye West & XXXTentacion)04/06/2022691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174241
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/20181169
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
Bad Vibes Forever14/12/2019272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33XXXTentacion - Moonlight (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Pure Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
*
Geluid, meer valt hier niet over te zeggen.

nirvanamusic87
***
Another good beat however again it falls flat elsewhere. UK#17 and Ireland#27.

Re-entry:UK#17 June 2018 RIP Jahseh Onfroy

BeansterBarnes
*
Fucking terrible!

theogsean
*
100% agree with Beanster!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?