Xander de Buisonjé - Live & akoestisch

Cover Xander de Buisonjé - Live & akoestisch
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/10/2004 (Positie 77)
Laatste week notering:20/11/2004 (Positie 86)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11446 (114 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 73 / Weken: 5
be  Piek: 75 / Weken: 4 (V)

Xander de Buisonjé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik zie / Helden29/03/20032110
Stop de tijd09/08/2003921
Waarom?05/11/2005219
Dit is mijn stem (Casser la voix) (Xander de Buisonjé feat. Patrick Bruel)04/11/2006644
Een brief18/09/2010452
Hou van mij20/11/2010803
Dit is jouw dag02/04/2011147
Als je slaapt14/05/2011203
Life21/04/2012803
De wereld redden28/07/2012515
Christmas15/12/2012642
Van jou30/03/2013348
Ik weet (Xander de Buisonjé & Najib Amhali)15/03/2014891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hemelsbreed19/04/20032510
Live & akoestisch23/10/2004735
Succes03/12/2005505
Uit liefde13/11/201096
Xander In Concert28/07/201215
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live & acoustisch [DVD]30/10/2004135
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?