atb x Topic x A7S - Your Love (9PM)

Cover atb x Topic x A7S - Your Love (9PM)
Digital
Ride 1532261586

Charts

Binnenkomst:06/02/2021 (Positie 55)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 26)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:16531 (189 Punten)
Airplay:06/02/2021 / Piek: 47 / Weken: 2
Single Tip:23/01/2021 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 5
de  Piek: 11 / Weken: 5
at  Piek: 25 / Weken: 4
nl  Piek: 26 / Weken: 3
be  Piek: 22 / Weken: 4 (V)
  Piek: 48 / Weken: 1 (W)
no  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

15/01/2021
Digital Ride 1532261586
Toon detailsAlles beluisteren
1.Your Love (9PM)
  2:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:30Your Love (9PM)Ride
1532261586
Single
Digital
15/01/2021
Bravo Hits 112Nitron
19439848492
Compilatie
CD
26/02/2021
Bravo Hits 112Sony
19439716972
Compilatie
CD
26/02/2021

atb   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
9 PM (Till I Come)28/11/19981218
Don't Stop!27/03/19992114
Killer10/07/19992511
The Summer01/07/2000726
You're Not Alone08/06/2002821
Let U Go10/06/2006802
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/2021263
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Movin' Melodies31/07/1999409
Contact01/02/2014441
 

Topic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking Me (Topic feat. A7S)14/03/2020549
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/2021263
 

Alexander Tidebrink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking Me (Topic feat. A7S)14/03/2020549
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/2021263
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.76atb x Topic x A7S - Your Love (9PM) (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Goede cover van het origineel

Wolfke
******
Zeer goede cover ! Echt geslaagd. Lekker plaatje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?