dEUS - Pocket Revolution

Cover dEUS - Pocket Revolution
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2005 (Positie 9)
Laatste week notering:04/03/2006 (Positie 86)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:5292 (582 Punten)
Alternative:24/09/2005 / Piek: 1 / Weken: 26
In de landen:
ch  Piek: 54 / Weken: 3
de  Piek: 67 / Weken: 1
at  Piek: 58 / Weken: 1
fr  Piek: 27 / Weken: 7
nl  Piek: 9 / Weken: 17
be  Piek: 1 / Weken: 37 (V)
  Piek: 6 / Weken: 23 (W)
it  Piek: 61 / Weken: 1
pt  Piek: 30 / Weken: 1

Tracks

12/09/2005
CD V2 VVR1034712 / EAN 5033197347127
09/09/2005
CD Universal 9873461 (UMG) [be] / EAN 0602498734612
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bad Timing
  7:07
2.7 Days, 7 Weeks
  3:53
3.Stop-Start Nature
  4:28
4.If You Don't Get What You Want
  3:49
5.What We Talk About (When We Talk About Love)
  4:48
6.Include Me Out
  5:02
7.Pocket Revolution
  6:01
8.Nightshopping
  4:03
9.Cold Sun Of Circumstance
  5:44
10.The Real Sugar
  3:58
11.Sun Ra
  6:43
12.Nothing Really Ends
  5:35
   
24/05/2019
LP Universal 7765453 (UMG) / EAN 0602577654534
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Bad Timing
  7:07
2.7 Days, 7 Weeks
  3:53
3.Stop-Start Nature
  4:28
4.If You Don't Get What You Want
  3:49
5.What We Talk About (When We Talk About Love)
  4:48
6.Include Me Out
  5:02
LP 2:
1.Pocket Revolution
  6:01
2.Nightshopping
  4:03
3.Cold Sun Of Circumstance
  5:44
4.The Real Sugar
  3:58
5.Sun Ra
  6:43
6.Nothing Really Ends
  5:35
   

dEUS   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Constant Now24/09/2011922
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In A Bar, Under The Sea28/09/1996598
The Ideal Crash27/03/1999308
Pocket Revolution17/09/2005917
Vantage Point26/04/200878
Keep You Close24/09/2011313
Following Sea09/06/2012713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5dEUS - Pocket Revolution (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
******
Van begin tot einde een magistraal album; het was fijn om dEUS terug te hebben na een vrij lange afwezigheid.
Laatst gewijzigd: 15/08/2009 15:04

gherkin
******
Albums van dEUS zijn altijd klasse.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?